Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging per email. Nadat het bestelde product op voorraad is wordt het binnen 3-5 werkdagen verzonden. Uiteraard ontvang je na verzending een verzendbevestiging per email. Deze e-mail bevat de trackinginformatie voor je pakket. Houdt rekening met de pre-order vermeldingen, dit houdt in dat  je bestelling pas wordt verzonden als deze (weer) voorradig is. De kosten van verzending zijn €4,95 per pakket.

Let op, extra verzendkosten als gevolg van een verkeerd ingevoerd adres komen voor rekening van de klant.

VERZENDMETHODEN 

Onze pakketen worden standaard verzonden met Post NL of DHL. 

RETOUREN

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop kun je deze retourneren binnen 14 dagen, mits het product ongedragen en compleet is (indien retour niet voldoet aan de gestelde eisen wordt deze geweigerd). Retouren doe je door een mail te sturen naar info@remilabel.nl met je gegevens. De kosten van de retour zijn te allen tijde voor de klant. Let bij het retourneren op dat de verzenddoos goed dicht zit. Geef deze vervolgens af bij een betrouwbaar postpunt (Post NL, DHL). Hierbij is het handig te verzenden met tracking om misverstanden te voorkomen.

Het kan tot 5 werkdagen duren voordat je retour verwerkt wordt. Zodra je retour is goedgekeurd krijg je hier per e-mail een bevestiging van en wordt het verder afgehandeld. Let op, wij storten enkel het aankoopbedrag terug, dus niet de gemaakte verzendkosten.