Door uw bestelling in te dienen bij deze webshop gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden en gaat u als klant een bindende overeenkomst aan.

1 Bestellingen

1.1 Wanneer de klant items via de webshop bestelt, wordt een ​​koopovereenkomst gesloten.

1.2 Wij doen ons uiterste best om onze webshop zo nauwkeurig mogelijk te actualiseren, toch is het magazijn van rémi amsterdam altijd onderhevig aan verandering. Daarom behouden wij ons het recht voor, indien het voorraadniveau onjuist is of in geval van onvoorziene omstandigheden, de bestelde product(en) niet te leveren.

1.3 rémi amsterdam Behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment de prijs van onze producten aan te wijzigen.

1.4 In het geval dat wij niet kunnen leveren, wordt de klant gecontacteerd en wordt de kans gegeven om de bestelling te annuleren. Bij een geannuleerde bestelling wordt je geld binnen 14 dagen terugbetaald. Wanneer het product beschikbaar is voor een latere levering, wordt er een nieuwe leverdatum aangeboden. Indien dit niet wenselijk is, dan heb je ook de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

1.5 rémi amsterdam behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment bestellingen te annuleren.

2 Betaling

2.1 Wij bieden betalingstypen via:

Bankrekening (iDeal)

2.2 Zodra uw bestelling bij onze webshop is ingediend en betaald ontvangt u een e-mail met de bevestiging van de bestelling en de details van de bestelling.

2.3 Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen op: info@remi-amsterdam.nl . Wij zullen u binnen 24 uur antwoorden.

3 Verzenden & retourneren

3.1 Wij gebruiken PostNL (&DHL) (voor bestellingen binnen de Europese Unie). Wanneer we uw bestelling verzenden, ontvangt u een trackingcode om uw bestelling te volgen.

3.3 Wij betalen geen eventuele doanekosten of (import)belastingen op uw bestelling voor verzendingen buiten de Europese Unie (EU). Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor pakketten die verloren gaan of verkeerd worden afgeleverd door de verzendpartij (PostNL, UPS, DPD etc.) vanwege bijvoorbeeld een verkeerde adresinvoer. Wij zijn enkel een tussenpersoon tussen uw bestelling en de verzendpartij.

4 Leveringsstatus

4.1 Zodra uw pakket (en) in het sorteercentrum van onze verzendpartner staat, ontvangt u een trackingcode om uw bestelling te volgen.                                                                                       

4.2 Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren pakketten als gevolg van de verkeerde adressen, of eventuele gebreken van onze verzendpartner. Indien er fouten optreden bij de levering dan is dit de verantwoordelijkheid van verzendpartner.

5 Productkwaliteit en defecte producten

5.1 Bij rémi amsterdam schieten we met veel zorg alle foto’s die op de webshop worden getoond. We doen ons uiterste best om het product in zijn ware vorm te tonen. Als het product dat je hebt ontvangen niet overeenkomt met de afbeeldingen of omschrijving in onze webshop dan kan je het product retourneren of contact opnemen met onze klantenservice per telefoon via e-mail. info@remi-amsterdam.nl 

5.2 Na ontvangst van het product zullen we kijken of we de claim goedkeuren, als dit het geval is, wordt je op de hoogte gesteld. Wij sturen dan een nieuw product (indien voorradig) samen met de vergoeding retourzendingen, of we zullen u terugbetalen voor zowel het product als de retour verzendkosten.

6 Retourbeleid en terugbetalingsbeleid

6.1 Alle verkopen en bijkomende prijzen van de producten zijn definitief, wij doen niet aan prijsvergelijking of prijsaanpassingen. Nadat je de goederen hebt ontvangen, heb je het recht om het pakket te openen en te controleren of alles er is. Je kunt het product alleen retourneren d.m.v. het retourformulier indien het product niet gebruikt is en alle originele verpakkingen, prijskaartjes en hangtags etc. nog intact zijn. Indien je het product wilt retourneren, dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen bij ons binnen zijn. 

Let op: totdat het product bij ons is afgeleverd, bent u er verantwoordelijk voor. Stuur daarom de retourzending altijd incl. een trackingnummer. rémi amsterdam is niet verantwoordelijk voor retourzendingen.

6.2 Retourbeleidseisen

Wanneer de retourzending niet voldoet aan onze eisen, behouden wij ons het recht voor om de retourzending of ruil te weigeren. Alle originele verpakkingen die bij het artikel moeten worden geleverd, inclusief accessoires, moeten teruggestuurd worden in de originele staat. Wij accepteren geen gedragen kledingstukken. Wij sturen deze terug naar de klant en verlenen geen refund.

6.3 Ben ik verantwoordelijk voor de retourzendingen?

Ja, jij wordt in rekening gebracht voor de retourkosten. We raden aan om de retourzending incl. trackingnummer te laten opsturen. Dit komt doordat u verantwoordelijk bent voor het pakket wanneer het verloren gaat of anderszins niet wordt ontvangen.

7 Omruilingen

Als u uw product wilt ruilen voor een andere maat, kleur of stijl neem dan contact met ons op info@remi-amsterdam.nl . Doe dit zo snel mogelijk om ervoor te zorgen dat de gewenste andere kleur maat of stijl van het product voor jou gereserveerd wordt. Het maximale aantal dagen om uw product te ruilen is 14 dagen na ontvangst. Dezelfde termijnen en voorwaarden zijn van toepassing op omruilingen zoals op retourzendingen. Houd er rekening mee dat extra verzendkosten mogelijk zijn voor een uitwisseling.

8 kortingscodes

8.1 Kortingscodes zijn geldig voor een periode van drie maanden en kunnen worden gebruikt voor een volledige of gedeeltelijke betaling van uw bestelling via rémi amsterdam. Kortingscodes zijn niet persoonlijk en de periode van drie maanden begint vanaf het moment dat de kortingscode is verkregen of vanaf de datum waarop een item is geretourneerd. Deze kortingscodes zijn niet om te ruilen voor contant geld.

Nadat de kortingscode is gebruikt om iets van de webshop te kopen, vervalt het. Het resterende bedrag loopt ook uit, dus we raden u aan om het totale bedrag te gebruiken door een beetje meer te winkelen.

 

9 Bedrijfsgegevens

rémi amsterdam / Archimedesweg 60 3A, 1098JR, Amsterdam, Nederland, KvK 74128361 /BTW NL235037801B01

10 Feedback & Vragen

Eventuele feedback / vragen over rémi amsterdam  te ontvangen / te beantwoorden kan via info@remi-amsterdam.nl of per telefoon via +31 640805695.